Jpg omzetten naar pdf

Envoi ...

Conversion ...

Téléchargez vos fichiers ici

Télécharger le fichier

Vraagt u zich nog af hoe u online een jpg kunt omzetten naar pdf? Jpg omzetten naar pdf was nooit zo eenvoudig! Het formaat van uw afbeelding in enkele klikken wijzigen met de pdf-conversietool doet u als volgt: selecteer de jpg-afbeelding die u wilt omzetten, wacht enkele seconden en download uw nieuwe pdf-bestand. De omgekeerde conversie is ook mogelijk: een pdf omzetten naar jpg!

Als u een JPEG-afbeelding wilt converteren in PDF hoeft u geen hulpprogramma te gebruiken om een PDF te maken zoals Adobe Acrobat. Ons online conversieprogramma kan al uw afbeeldingen opslaan in PDF-formaat in een mum van tijd. Klik op het bovenstaande venster om uw JPEG-bestanden te selecteren en ze gemakkelijk te converteren in digitale bestanden.

Ons conversieprogramma stelt het best leesbare en minst zware mogelijke PDF-bestand, ongeacht de grootte en de resolutie van uw afbeelding. Als u meerdere afbeeldingen gelijktijdig wilt converteren, kan het praktisch zijn om meerdere afbeeldingen te delen met uw omgeving of uw medewerkers.